Skip to main content

Loonwerk ofwel het laten bewerken van zelf aangeleverd hout is bij Ydefix zeker welkom. Veel meubelmakers en interieurbouwers weten ons te vinden voor het schuren van panelen en tafelbladen met onze Sandingmaster 4000, een zeer zware schuurmachine met voorschaaf functie die tot wel 135cm breed schuurt. Er wordt vaak gezegd dat dit zoveel tijd bespaart dat het oneerlijk is.

Dit is een voorbeeld van de machines die we gebruiken voor klanten, het kan dus slechts een handeling zijn of de productie tot half- of eindproduct. We beschikken over een heavy-duty meerbladzaag en lintzaag, verschillende lijmpers opstellingen en drie vierzijdige schaafmachines met tot wel 8 assen.

De prijs wordt normaliter van te voren vastgesteld per gestrekte of vierkante meter. In het geval van schuurwerk rekenen we per minuut vanwege de onvoorspelbare factoren in het hout dat we ontvangen. Voor een goede prijsindicatie willen we graag het hout zien en de bewerkingen doorspreken, foto’s of video’s en tekeningen helpen uiteraard ook al veel.

Hout dat we ontvangen dient volledig vrij te zijn van metaalresten zoals schroeven en spijkers, gezien de schade die dit kan opleveren aan onze machines zijn we hier zeer streng op.  Grote krommingen of lijmresten kunnen het werk of eindresultaat hinderen of zelfs onmogelijk maken.

But nothing the copy said could convince her and so it didn’t take long until a few insidious Copy Writers ambushed her

Robert JohnsonThemeNectar